0

Kundreferenser

Profolan har tack vare dess exceptionella formel förändrat många människors liv och hjälpte dem att bli av med komplex på grund av alopeci. Många åsikter från nöjda Profolan användare bekräftar detta kosttillskottets effektivitet. Lär känna några!

  • Mitt för höga hårfäste var en stort skämt källa för mina vänner, jag har försökt att inte ta det på allvar men det är inte så enkelt. Som 40-åring har jag äntligen beslutat att göra något åt det. Jag har börjat ta Profolan piller och endast efter första månaden blev jag överraskad av resultatet. Alopeci var borta! Under kommande månader började mitt hår att växa tillbaka. Idag ska jag till frisören, och på kvällen har jag en date med min nya flickvän. Djärvt kan jag säga att Profolan har förändrat mitt liv!

    Frederick Young - USA

  • Mitt hår började falla ut när jag var endast 20 år. Jag har provat olika preparat som fanns tillgängliga på marknaden – krämer, piller. De gav inte effekter. Ärligt talat har jag slutat tro att något kan hjälpa mig, jag har trott att det är mina genetiska faktorer och jag kan inte göra något åt saken. Jag har faktiskt lagt problemet med alopeci åt sidan, när jag av en slump hittade Profolan piller. Det var ett verkligt mirakel! Jag slutade stegvis att tappa hår, och efter ca 2 månader kunde jag hitta nytt hår på plaster där det tidigare inte fanns något innan. Jag rekommendera det!

    John S. Anderson - USA

  • Efter skilsmässan var jag helt nere, jag ville inte göra någonting. Dessutom började mitt hår falla ut. En kompis rekommenderade Profolan och... det var en start av massa positiva förändringar i mitt liv. Mitt hår började växa tillbaka, dess naturlia färgton var dessutom tillbaka, inga grå slingor! Sedan 4 månader går jag till gymmet och är fokuserad på självutveckling. Mitt förtroende och nya utseende översätter också i effektivitet på arbetet – igår blev jag befordrad till chef!

    Ross Moon - USA

0