FAQ

f

När kan jag förvänta mig de första effekterna av Profolans tillämpning?

På grund av att hår växer genomsnittligt 1,3 cm per månad är det bäst att använda Profolan under minst 3 månader. Vissa män märkte en snabb tillväxt inom de första 6 veckorna, medan andra observerade effekterna efter några månaders behandling. Bästa resultaten enligt utförd klinisk forskning observerades efter 6 månaders behandling, men det måste påpekas att betydande förbättring av hårtätheten och reducering av dess förlust kan märkas tidigare.

f

Fungerar Profolan för varje typ av håravfall?

Profolan i motsats till andra preparat som finns ute på marknaden fungerar från insidan av organismen och lägger tyngdpunkten på att bota orsaken till varje typ av alopecia. Tillskottet bekämpar effektivt och på ett fullständigt naturligt sätt, håravfall oavsett om dess orsak är ålder, genetiska faktorer, stress m.m.

f

Vad är Grow3 och vad är dess egenskaper?

Innovativa komplexet Grow3 är en kombination av extrakt ur nässlor, åkerfräken och l-cystein. Alla ingredienser tar aktivt del i att hämma arbete av DHT hormon som ansvarar för håravfall och stimulerar intensivt processen för ny hårväxt. Profolan innehåller dessutom vitaminer och mineraler som har en positiv inverkan på tillverkning och hårets tillstånd, inklusive dess naturliga ton.

f

Vad är DHT?

DHT eller dihydrotestosteron är ett oönskat hormon vars nivå ökas bland män som lider av håravfall. DHT orsakar förlust av hårfärg som blir sprött och hårstrån faller ut tidigare. Enligt internationella resurser är sänkning av DHT nivån och blockering av hormoners tillgång till hårsäckarna, en effektiv lösning mot håravfall bland män med problem. Substanser i Profolan stoppar oönskad påverkan av DHT hormon på ett aktivt sätt och stimulerar samtidigt tillväxten av nytt hår.

f

Hur bör Profolan piller tas?

Dosering av kosttillskottet Profolan är ganska enkel. Du behöver bara ta 2 tabletter per dag i samband med måltid och skölja ner med ett glas vatten (minst 30 cl).

f

Vem bör inte använda Profolan piller?

Preparatet bör inte användas av män i åldern under 18. Vid tvivel före användning måste du rådgöra preparatets tillverkaren eller direkt med en läkare, särskilt om du tar mediciner eller lider av några sjukdomar. Profolan är fullständigt naturligt och säkert för hälsan, så biverkningar är mycket sällsynta.

f

Orsakar Profolan några biverkningar?

Profolans effektivitet baseras på tillämpning av naturliga ingredienser som inte orsakar några biverkningar. Behandling är därför helt säkert för organismen. Kapslarna är lätt att svälja ner, fria från fyllnadsmedel, konserveringsmedel, socker substitut och konstgjorda färgämnen. Förekomsten av eventuella oönskade reaktioner kan orsakas genom intag av piller på tom mage i stället för under en måltid eller med andra läkemedel. Det är värt att rådgöra med en läkare innan behandling, särskilt när du diagnostiseras med några sjukdomar.

f

Vad händer om jag inte är nöjd med resultaten?

Profolan omfattar en 60-dagars återbetalning garanti. Det innebär att trots regelbunden användning av piller, kunden inte observerar tillfredsställande resultat kan han/hon utan onödiga frågor och ytterligare villkor skicka varje oanvänt paket som kommer att återbetalas.