Ingredienser

Profolan har en effektiva verkan på grund av sin innovativa blandning av naturliga ingredienser - Grow3 formeln ansvarar främst för stimulering av hårtillväxt och förstärkning av dess naturliga ton samt bidrar med vitaminer och mineraler som blockerar DHT, leder till förbättring av blodtillförseln i hårbotten och förstärkning av hårsäckarna.

Många kliniska prövningar bekräftar de positiva effekterna av Profolan kosttillskott på hårets tllstånd hos män. Även 9 av 10 kunder kände hög nivå av tillfredsställelse från uppnått resultat efter utförd behandling efter 3 månaders regelbunden användning. Du behöver bara 2 kapslar per dag för att bli av med det jobbiga alopeci problemet en gång för alla! Profolans effektivitet baseras på tillämpning av naturliga ingredienser som inte orsakar några biverkningar. Denna naturliga håravfall behandling är därför helt ofarligt för kroppen.

01

Nässla

Vanliga nässlor (Urtica dioica) och dvärg nässlor (Urtica urens) är växter från nässelsläktet. Båda stammar av växten kännetecknas av utgjutna, sågtandade och hjärtformade blad. Blommor, blad, frön och rötter från nässlor används till många olika former av behandlingar, eftersom de innehåller olika kemiska föreningar. Bland annat tack vare en stor mängd av näring, påverkar den här ingrediensen på bromsning av hårförlust vilket bekräftas av genomförd forskning.

02

Åkerfräken

Åkerfräken (Equisetum arvense) är en ört som växer för det mesta i Europa. Denna ingrediens är en otrolig näringskälla som har många tillämpningar. Det har bekräftas av många forskare, bland andra specialister från University of Maryland Medical Center. Förekomsten av ingrediensen i preparatet garanterar starkare hår från insidan, genom tillförsel av näring till hårrötterna med vitaminer och många andra miktoelement som är väsentliga för allmän förbättring av hårets tillstånd.

03

L-cystein

L-cystein är en ut av tjugo av de viktigaste aminosyrorna från den endogena gruppen. Utmärkande egenskapen hos l-Cystein är innehållet av den unika näringen. Den deltar bland annat i näring och cellernas regenereringsprocesser. Brist på den här substanser leder därför ofta till hårbortfall. Rätt dos av l-Cystein försäkrar att behandlingen med preparatet kommer att vara effektiv.

04

Vitaminer och mineraler

Ämnen i det här preparatet är samtidigt vitaminer som E och B6 som enligt University of Maryland Medical Center har betydande inflytande på hårväxt. Dessutom har forskare sedan 90-talet föreslagit att element som zink eller koppar kan förhindra håravfall. Genomförda experiment har från början visat att zink och koppar stoppar hopdragning av hårsäckar och stimulera deras förnyelse.